Szubkultúr

Látványos regényillusztrációk 3D-ben

2014. június 04. - Succubus

Egy könyv önmagában is kellemes látványt nyújt, pláne egy betűszerető embernek, sok könyv meg aztán még inkább jól mutat, de lehet ezt a látványt még tovább is fokozni!

Thomas Allen, amerikai művész például egy banálisan egyszerű ötlettel hódította meg a világot, és egészen új szintre fejlesztette a könyvillusztráció műfaját, öreg, elsárgult lapú ponyváknak adva ezáltal új életet. Munkái tulajdonképpen nem is illusztrációk, sokkal inkább kollázstechnikával készült szobrok, melyekhez nemcsak az inspirációt adják maguk a regények, de az alapot is: erre ragasztgatja fel a művész a borítókról kivágott figurákat, mégpedig oly módon, hogy az 3D-s hatást keltsen, mintha maguk a regényalakok elevenednének meg és ugranának ki a könyvből. Zseniális! Így lesz egy egyszerű ponyvaregényből szórakoztató olvasnivalón túl látványos műalkotás tele finom vizuális humorral. 

bookcut-19.jpg

bookcut-26.jpg

bookcut-27.jpg

bookcut-24.jpg

bookcut-28.jpg

bookcut-25.jpg

bookcut-23.jpg

bookcut-22.jpg

bookcut-18.jpg

bookcut-21.jpg

bookcut-16.jpg

bookcut-12.jpg

bookcut-20.jpg

bookcut-17.jpg

bookcut-15.jpg

bookcut-13.jpg

bookcut-14.jpg

bookcut-4.jpg

bookcut-7.jpg

bookcut-5.jpg

bookcut-2.jpg

bookcut-10.jpg

bookcut-9.jpg

bookcut-6.jpg

bookcut-11.jpg

bookcut-3.jpg

bookcut-1.jpg

 

Fotók: innen, szöveg: Succubus

Az oldalon található írások haszonszerzés céljábónem másolhatók!

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr186271131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása