Szubkultúr

Repülő repülőskönyv

2013. szeptember 19. - Succubus

Vingardium leviosa! Harry Potter világának lebegtető bűbája valósul most meg az orrunk előtt, és még csak varázserő sem kell hozzá. Igazán stílszerű repülőkatalógust adott ki ugyanis a brazil Embraer repülőgépgyártó cég, amelynek különlegessége, hogy maga a könyv is repül. Naná! Elég elhajítanunk bármilyen könyvet, gondolhatnánk, és akkor az máris repül, ez a katalógus azonban ennél kicsit kifinomultabban működik. A könyvhöz jár ugyanis egy mágnest rejtő doboz, erre kell ráhelyezni a 3D-s borítójú, exkluzív kiadványt, amely aztán repülőként lebegtethető a talapzat fölött. Nem az első ilyen különleges lapozgatnivaló egyébként, amely mostanában napvilágot látott, tavaly Snoop Dogg (ma már Snoop Lion) adott ki dalszövegeivel egy cigarettapapírokból készített, elszívható könyvet Rolling Words címmel.

embraer_flyingbook.jpgEmbraer-Flying-Book3-640x312.jpgEmbraer-Flying-Book-640x322.jpgEmbraer-Flying-Book4-640x319.jpgEmbraer-Flying-Book2-640x342.jpgEmbraer-Flying-Book5-640x359.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr815523482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása