Szubkultúr

Macskák üvegben

2013. július 03. - Succubus

Félreértéseket elkerülendő, ez nem állatkínzás, a macskák ugyanis imádnak hülye helyeken aludni, akkor is, ha csak nagy nehezen férnek ott el. Különleges alkalmazkodóképességüknek köszönhetően azonban egész ügyesen megbirkóznak a problémákkal, és ha úgy akarják (és hogyne akarnák úgy!), a legszűkebb helyekre, például egy üvegbe is bepréselik magukat...

funny-liquid-cats-7.jpgtumblr_ljasen3fA01qi4q5po1_500.jpgfunny-liquid-cats-11.jpgfunny-liquid-cats-3.jpg2_cat_in_jar.jpgcat_in_a_jar_by_flavoredwaters-d41yzl8_1.jpgTwo-cats-a-jar01.jpgbad-kitty-jar-cat-cats-kitten-kitty-pic-picture-funny-lolcat-cute-fun-lovely-photo-images.jpgtumblr_mkchcnAy8c1r65ilto2_500.jpgfunny-liquid-cats-6.jpgfunny-liquid-cats-2.jpgfunny-liquid-cats-8.jpgfunny-liquid-cats-1_1.jpg

Az üvegbe mászás roppant vicces dolog, a macskák azonban ennél többre is képesek. Sokan nem tudják, hogy néhány cica szereti álcázni magát, és a mimikri nagy mestere:

funny-liquid-cats-4_1.jpg

Mint a fenti képen is látszik, az alakváltás sem jelent gondot a macskáknak, ha kell hosszúkás, ha kell szögletes vagy amorf formát vesznek fel, a lényeg, hogy elférjenek az alvásra kiszemelt helyen.

funny-liquid-cats-14.jpgfunny-liquid-cats-9.jpgfunny-liquid-cats-5.jpg

Forrás: a képekre kattintva

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr885389298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása