Szubkultúr

Túl a két dimenzión

2013. június 29. - Succubus

A 3D-s grafikák manapság nagyon menők. Az alábbi rajzok is ezt az irányvonalat követik, ám készítőjükről sajnos nem sokat tudni, csak annyit, hogy olasz, és Alessandro néven töltötte fel térhatású munkáit egy művészeti oldalra.

pencil_on_columns_by_alessandrodd-d5z74bk.jpgsave_me__by_alessandrodd-d60o1y7.jpgmy_left_hand_by_alessandrodd-d61hb39.jpgguitar_anamorphosis_by_alessandrodd-d5wz7id.jpgring__anamorphosis__by_alessandrodd-d5xkawj.jpgargh___the_dangers_of_drawing_in_3d__by_alessandrodd-d64gppz.jpgdouble_illusion_by_alessandrodd-d5y57w9.jpgdoor_and_stair_anamorphosis_by_alessandrodd-d5wmw00.jpgstone_bridge_by_alessandrodd-d5zzdxw.jpgjumping_dolphin_by_alessandrodd-d62yxrn.jpganamorphic-alessandrodd-02.jpganamorphic-alessandrodd-04.jpganamorphic-alessandrodd-03.jpganamorphic-alessandrodd-05.jpg

Forrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr975383284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása