Szubkultúr

Színes lámpaburák PET-palackból

2013. május 03. - Succubus

A műanyagflakonok újrahasznosítására számtalan remek ötlet született már: a seprűtől kezdve a fali mozaikon át az öntözőberendezésig sok mindent lehet készíteni belőlük. Alvaro Catalan például szemet gyönyörködtető, színes lámpaburákat kezdett gyártani a kiürült palackokból.

A spanyol művész egy dél-amerikai projektben vett részt, amely az eldobott PET-palackok által okozott környezetszennyezést volt hivatott csökkenteni és megfékezni Kolumbiában. Alvaro olyan tárgyakat szeretett volna készíteni a kidobásra ítélt palackokból, amelyek nemcsak szépek, de hosszú távon is használhatóak - így pattant ki a fejéből a színes lámpák ötlete. A lámpák a petlamp.org oldalon vásárolhatók meg.

PETlampalvaro01.jpg

PETlamps02.jpgPETlamps03.jpgPETlamps05.jpgPETlamps05.jpgPETlamps04.jpgPETlamps16.jpgPETlamps12.jpgPETlamps10.jpgPETlamps14.jpgPETlamps09.jpgPETlamps11.jpgPETlamps07.jpgPETlamps13.jpgPETlamps08.jpgPETlamps15.jpgForrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkultur.blog.hu/api/trackback/id/tr555263625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása